Sjuuuuuuuuuk(T)

Jävlar, det var riktigt längesen jag skrev i min blogg nu.. Snacka om att jag inte har haft ork eller tid till att göra det över huvud taget. Fast idag har jag i alla fall tid. Ligger hemma från skolan och är sjuk. Blä på det! Fast jag har faktiskt varit i skolan i typ fem minuter och hämtat läxorna som vi skullle haft till denna veckan. Annars hamnar man så himla långt bak! Mår ni bättre än mig idag?

Slappt, tråkigt..


Jag är visst hemma mycket tidigare än planerat. Men saken blev den att vi hade två stycken lektioner inställda i skolan. Och det värsta var att det var mitten lektionerna. Så vår rngelska slutade fem i tio och sen började vår trefas 20 i två. Så jag orkade faktiskt inte vara kvar i skolan.. Så med lite halvtaskigt samvete sitter jag nu hemma och ska nog upp och koka kaffe och slå på någon bra film :) Men ha det gött, uppdaterar sen igen :)

Dålig uppdatering

Usch och fy för mig! Jag har inte uppdaterat på typ fyra dagar :O Det är faktiskt riktigt dåligt.. Ett skäl är i alla fall att jag åkte till min babe i onsdags och kom hem vid halv elva igår kväll. Så jag hoppas att ni inte är allt för arga på mig och fortsätter läsa min blogg. Jaja nu får jag i alla fall klä på mig, ska med bilen som går halv, har rätt bråttom! Uppdaterar när jag kommer hem ikväll! :)

VHS, It´s old!

Jag sitter fortfarande hemms utan någon älskling. Men nu är jag hemma själv, eller ja det har jag varit ett tag nu. Innan var hennes syster hemma, fast hon har stuckit till jobbet nu. Och jag tror faktiskt att jag ska kolla på film. Jag är rätt sugen på att kolla på några vhs-filmer som jag hittade, fast jag vet inte om dom har någon fungerande vhs-spelare. Och utan det blir det ju svårt^^

Hungrig som faan!


Jag ligger för tillfället i sängen hos min flickvän. Hon är i skolan och jag bara slappar. Rätt skänt ändå. Inte att slippa henne utan att slippa skolan. Sjukt gött! Fast nu börjar jag bli riktigthungrig, så jag får väl gå upp och göra frukost. För annars spyr jag snart typ :P Vad har ni för er idag? :)

Iste i Gäteborg!


Nu är jag äntligen i Göteborg :) Eller ja, jag har varit det sen halv fyra idag. Sen dess har vi käkat på burger king, suttit på bussen hem, myst och druckit iste. Iste är så jävla gott! Fast jag tycker nästan synd om Malins familj, jag dricker ju nästan dom ur huset :P  Men dem säger ju att det går bra, så då gör det väl det :P Haha. Jaha vad ska ni göra idag då? :)

Läggdags halv sju i morse!


Godmorgon på er allihopa! Eller godmiddag heter det väl. Jag gick inte och la mig förrens halv sju i morse. Och din jävel vad trött jag är känner jag nu! Fast jag ska ju till baby idag, och då kan man bara ligga och mysa tills man somnar. Det är så himla härligt! Om ni undrar vad jag gjorde uppe så länge så kollade jag på en film. Eller ja, en hel serie faktiskt. "Medecinmannen". Väldigt bra :) Den får full pot av mig, 10/10!
Hur har eran dag varit än så länge? :)

POKER


Ska nog gå och spela lite tv-spel nu. Rätt sugen faktiskt ;) Eller en sak som jag är sugen på, är att spela poker!! Riktigt sugen. Fast det är ju inte så kul att spela själv irl :P

Övningskörning


Har varit och övningskört nu. Det gick bra, som vanligt.. Jag stör mig bara på mamma lite, för det känns som om hon inte litar på mig. Men det är sånt man får ta, hon vill ju bara inte dö ;) Jaha hur har eran dag varit då? Vad har ni gjort?

Snyggast T-shirt?

Vilken tröja är snyggast?
 
1.


2.


3.


Kommentera ditt svar :D

Listan :D


Jag är med på "mest aktiva" listan på webblogg.se :D


KONDOMER

Här är förklaringen till varför kondom säljs i 3, 6 och 12-pack!


En 12-årig pojke gick in i en affär med sin pappa. När de gick förbi kondomerna frågade pojken sin pappa vad det var för något. Pappa sa 'Det där är kondomer, dem använder man när man vill ha säker sex. 
 
Då frågade pojken:
 -Varför finns det bara tre i den där?

Pappan säger:
-Jo, det där är för högstadiepojkar. En för fredag, en för lördag och en för söndag.
 
Pojken pekade på ett annat paket:
 -Varför är det 6 stycken i den där då?
 
Pappan säger:
 -Det är för gymnasiekillar. Två för fredag, två för lördag och två för söndag.
 
Och till slut frågade pojken och 12-packet då?
Pappan blev lite tårögd och sa sedan..

-Jo, min son, det där är för gifta män. Januari, februari, mars... 


Tråååkigt och osocial flickvän ^^


Jag vet inte vad jag ska göra.. Jag har faktiskt jääätte tråkigt!! Och inte svarar Malin på mina sms heller.. Nehe usch och fy! Funderar på att röka vattenpipa, det hade varit riktigt najs. Jag orkar ialf inte sitta här hela tiden. Visst är det kul med läsare, men ni svarar ju aldrig på frågorna i min blogg :D Det får ni skärpa er med ;)

Det meningslösa livet


Egentligen är det helt meningslöst med lediga dar i skolan. Det ända man gör här hemma är ändå bara att sitta vid bloggen. Visst är det kul, men det känns grymt meningslöst att bara sitta och slösa väck hela dagarna på detta. Men sen på kvällarna är det annorlunda ;) Nej nu ska jag nog upp och käka frukost, ha det som himla bra kära läsare :D:D 

Gymmet drog iväg..


Hej alla folk :D Hur är läget med er idag? Själv mår jag fantastikt, utom att jag vaknade me dlite ont i halsen, så det blir nog inget gym för mig idag :(
Det är så gött att inte ha någon skola alltså! Bara sitta hemma och slappa, ta det lugnt och göra precis vad man vill :) Det är faktiskt riktigt lugnt att vara hemma själv. Och det är jag glad över att jag är ibland :)

zfndb cbfhdbf

sagasölgvna'wkgnäakbggggggggggghäis'igbädskväLKNAP'FNEWFIPBWAOBGBVÄOBobfåasbgvwävaåoibgvaäobi.
Det är skönt ibland..

Ledig i morgon :D


Nej det är nog dags att slita sig från datorn nu. Hörs i morgon allihopa, är ju ledig då ;) Yippie! Haha!

Vilka skor är snyggast?

Vilka skor är snyggast?

1.


2.


3.


Kommentera och tyck till!!

Love in the air


Hemma från träningen sen ett bra tag tillbaka och har käkat och hunnit skriva lite på datorn. För tillfället sitter jag och snackar med baby i telefon. Hon är så sööt :) Hon trodde att jag skulle följa med henne på utvecklingssamtal i skolan bara för att höra hur hon skötte sig. Hon höll ju på att bli sur innan hon förstod att det var ett skämt. Haha hon är så söt min baby :D Jag älskar henn mest i världen :D hon är bara miiiin :D:D

Träning på G



Aaaa vad jag är trött!!! Och jag är på dåligt humör för det. När man är trött så orkar man inte med någonting.. Det är så  himla dåligt. Och nu ska jag ner och träna. Efter det lär det väl inte bli bättre. Eller jo jag ska i för sej prata med baby då. Aja det hör vi sen :)
HUr har ni haft  det?

Snurrar som tusan


Usch vad jag mår dåligt.. Hela mitt huvud snurrar. Jag vet faktiskt inte varför, men jag mär inte alls bra. Eller jo utom huvudet så är allt helt perfekt, men det är ju inte lite det snurrar. Och nu har jag ju träningen också. Får i alla fall ta det lugnt idag!
Hoppas ni andra mår bättre!!

Rambo kollat

Har kollat klart på filmen nu! Den var sådär.. Det var lite lam handling i den. Typ ett räddningsuppdrag :S Men av mig får den nya RAMBO 7/10 poäng. Jag satt och kollade på den med min brors flickväns bror. Han är snart 18 år och har down syndrom. Han är jävligt ball faktiskt! Det ända var bara att han frågade vad dom sa och gjorde i filmen hela tiden, men det är sånt som man står ut med :)
vad gör ni då? :)

Ramboskit

Nej nu ska jag kolla på film och äta godis, bara skita i det tråkiga vädret! Det är ju så jädrans nertryckande!! Nej det måste man ignorera. Jag stannar inne i värmen och glor på den nya Rambo!

höstväder sabbar känslan

Äntligen hemma från skolan! :D Fy fasen vilket väder det har varit idag.. Riktigt svensk höst! Nej jag fryser skitmycket fortfarande, även om jag precis har duschat. Så det blir väl slå på en film, käka lite gott och dricka kaffe. Är så sjukt sugen på kaffe! Skolan har varit rätt slapp idag, men vet ni vad? Jag är ledig hela veckan nu :D Jag återkommer till det i ett senare inlägg ;)
Vad har ni gjort idag? :)

Aldrig bra..

Sitter i skolan nu, ska egentligen göra engelska test på datorn. Men om man har gjort det tre gånger och Anton bara slår en hela tiden så tröttnar man efter ett tag.. Jag har inte ena aning om när lektionen slutar, men jag hoppas verkligen att den gör det snart! Blä vad jag vill hem!! Det måste ju finnas roligare saker att göra på en måndag..
vad hittar ni på? :)

Det bästa med morgonen..

Min buss går 08.39 så jag får nog börja göra mig i ordning nu. Annars blir det väl som vanligt att jag får springa till bussen. Fast det är ingenting som jag känner för att göra idag.. Det goa med denna morgonen är att jag har hunnit skriva blogg, men framför allt, hunnit brygga kaffe :D:D Det är så himlans gott :)
Vi hörs senare idag, typ vid fyra tiden :)

Tidigare sängtajm?


Oj så tidigt detta är! Jag kanske skulle gått och lagt mig lite tidigare igår.. Men jag pratade ju med baby, och sitter man bid bloggen samtidigt så är det väääldigt svårt att slita sig! Som första lektion idag har jag engelska. Fy tusan säger jag bara! Hatar det, och ändå är det bara engelska A. Den ända lektionen som är rolig idag är trefas. Fast var sjukt längesen jag hade det så man har väl glömt allt man kunde..
Hur kommer eran dag se ut? :)

Vad gör man?

Nej nu har jag faktiskt bestämt mig, jag MÅSTE sova nu om jag ska till skolan :) hörs igen i morgon gott folk :D Vad ska ni göra i veckan?

DöööööööD

Nej nu måste det snart vara dags att lägga sig. Det var ju ett tag sen man skulle göra det men har inte kunnat slita mig. Nu känner jag mig helt döööd bara. Jaja men sånt är livet, man sover säkert igen alla dom timmarna någon gång. Haah, som om man inte tänkt så mycket!
Sov gott people!!

Godnatt

Nej om detta får bli sista inlägget för idag, börjar ju bli sent nu! Plus att jag snackar med baby i telefon. Och det är nästan till och med att mina ögonlock känns tunga! Haft många underbara läsare idag, det ska ni ha tack för :D Godnatt och sov så gott!!!
Hur var er dag förresten?



// Thorbjörnsson

6/10!

Kollade precis på vantage point. Jävligt bra film den första halvan! Sen tar lixom filmen slut och hela handlingen rasar bara. Klart sevärdig film, men inte precis högst betyg. Jag ger den 6/10 poäng! Hörs senare people!!



// Thorbjörnsson

Vettskrämd!


Hahah!  Jag pratade precis med min flickvän i telefon! Sen helt plötsligt så hör man bara Aaaayyyeeeiiiii!!!! Sen bara skrattar hon och bölar samtidigt sen klickar hon mig. Efter typ en minut så ringde jag tillbaka och hon håller fortfarande på att böla och garva på samma gång! Och vet ni vad som hade hänt? Hon blev skrämd av sin bror! HAHA! Hon blev så rädd att hon fick panik :) Min lilla sötboll! :D Ska snacka med älsklingen sen igen, hoppas hon har lugnat sig då. Haha älskar henne! :)



// Thorbjörnsson

Lev livet, jag gör det, jag älskar det!

Nu är det snart läggdags igen.. Som jag skrev igår, jädrans vad tiden går snabbt!! Men dagen blev inte så misslyckad även om jag vaknade med sprängande huvud och dålig andedräkt. Jag är så nöjd med det jag har! Bra familj, härliga kompisar och såklart, min extremt fina flickvän MALIN :D Jag gör vad som helst för henne!


Har precis kollat på någon ny film med Martin Lawrence eller hur nu det namnet stavas. Han är lätt den bästa komedi-skådespelaren som finns! Så himla härlig! Så nu blir det väl sänge, kolla på Vantage point och sen snacka lite med baby :)
Vad har ni för er?



// Thorbjörnsson

Vantage point

Nu har jag varit inne i stan med mamma och hyrt film! Köpte ju såklart lite lösgodis också, men bara jättelite :) Nästan lite stolt över mig själv ;)

En av filmerna blev Vantage point. Någon som har sett den?  Har själv sett den på reklam ett par gånger men har aldrig fått tummer ur och kollat på den. Men ikväll så jädrans!
Så det ser ut som att den kvällen jag skulle umgås med min bror blir en riktig film och godiskväll. Ingenting mig emot :)
Vad gör ni denna söndagkväll?



// Thorbjörnsson

Hemmakväll med brorsan

Mamma tyckte att nu när både jag och min bror är hemma samtidit, vilket inte händer så ofta, så skulle vi umgås ikväll. Ja men vad kan man göra då? Det blir väl att man sätter sig vid tv:en och käkar något gott eller spelar tv-spel. Men det är precis så en söndag ska vara. Hade jag bara fått väck min jävla bakfylla så hade allting varit perfekt. Eller nja nästan.. Hade Malin också varit här, DÅ hade det varit heeeelt perfekt ! :)

Så so long hörs senare!



// Thorbjörnsson

Felskrivet, fy

Nu har jag läst klart min läxa. Usch och fy för den boken. Handlingen är kanske inte den sämsta i världen, men det är sättet som boken är skriven på. Hela boken är skriven på kass svenska te.x  "jag hjälpte städa pappa en stund efter maten". Hela boken är på det viset och det gör att den blir sjukt seg att läsa. Nej fy tusan för den!
Inte några bra bok eller filmtips?



// Thorbjörnsson

Snyggast kläder?

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om en sak som jag inte brukar skriva om; kläder! Eller jeans för att vara exakt. Kolla på dessa och säg vilket par som är snyggast!

1.


2.


3.


Vilka är snyggast? Kommentera!



// Thorbjörnsson

plugga, inte äta

Tillbaka vid datorn.. Tusan också. Jag skulle ju plugga! Fast det jag har att göra tar inte alls lång tid så det är säkert klart innan maten :) Och vet ni, det blir stek idag :D Det är så sjukt gott!! I för sej så är jag inte så sugen på att äta idag, men man får väl ta lite ändå :P Nej nu måste jag verkligen plugga! Vad gör ni denna söndagen då?



// Thorbjörnsson

"Ett öga rött"

Usch nej nu måste jag resa mig från datorn, ta en huvudvärkstablett och lägga mig och läsa en bok. En som jag INTE rekomenderar! Bokens namn är "Ett öga rött". Då undrar ni kanske varför jag läser den? Jo det är så att vår svenska lärare som är helt dum i huvudet tycker den är bra, men inte någon annan i klassen, men vi måste läsa den ändå.. Blä på henne!



// Thorbjörnsson

Filmtips?

NU börjar huvudvärken släppa lite. Kan väl vara för att min kropp håller på att vakna till. Det vinglar fortfarande lite när jag reser mig men det går väl över snart.
Här är så pissigt väder. Hur tråkigt som helst! Det ända man kan göra idag är att kolla film eller läsa. Har i för sej läsning som läxa, men kanske till och med ska göra läxan denna gången :)

Vad gör ni en söndag som denna? :) Inga bra filmtips?



// Thorbjörnsson

INTE BRA

Har precis varit uppe och käkat frukost. Satan vad det snurrar i hela skallen. Snacka om att det kommer bli ryggläge för mig hela dagen. Får väl ligga och snacka med flickan och kolla på film och sånt. HATAR bakfylla..
Hur mår ni idag?



// Thorbjörnsson

FEST-POLIS


Godmorgon allt gott folk! Jag har precis vaknat, var på fest igår hos en av mina föredetta klasspolare. Var riktigt kul faktiskt :) Sen händer det ju alltid små insidenter med det får man ta. Fast det värsta var när det kom ett gäng som ville komma in fast vi inte lät dom. Så precis när dom skulle gå så kom det en riktig jävla idiot som bara går upp för trappan och slår in glaset bredvid dörren! Jag får glassplitter på mig och börjar blöda, annmäler detta för polisen samt hot. Så vi får se hur det blir med det sen. Annars var kvällen ganska lyckad :) Hur gick er lördagkväll?



// Thorbjörnsson

Blä på städning


Nu har jag städat heeela förmiddagen, utom en lite stund där jag spelade rockband. Så nu är jag helt slut. Hade ni sett mitt rum innan jag började så hade ni förstått mig! Nu ska dom komma om 25 minuter och jag har inte ens strykit mina jeans än. Fast jag har i för sej satt i sladden så strykjärnet ska bli varmt. Duktigt att stryka själv va? ;)
Jaha hur ser er lördag ut då? :)



// Thorbjörnsson

Fest-tips, dricka?


Usch vad jag inte vill städa. Det är så gryyymt tråkigt!! Men ska man ta hem fem stycken före detta klasspolare så får man väl vara lite snäll och städa. Har ligger ju lite olämpliga grejer på golvet ^^ Som sagt så är det ju fest ikväll och jag ska ha förfest. Men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. 
Har ni någon tips på någon god drink eller någon rolig lek man kan köra på förfest? Kommentera gärna!!!!



// Thorbjörnsson 

En kille på 17 år


Jag kom på att jag inte har skrivit något om mig själv, så jag slänger ut lite info nu;
Jag är en kille på 17 år och går andra året på elprogramet. Jag bor ungefär en mil utanför kristianstad ocg trivs bra där. Jag har flickvän som bor cirka fyra mil utanför göteborg och som ni kanske förstod så har vi distansförhällande. Vi träffas nästan varje helg ändå, och det är ingenting som jag vill ändra på. Vi ska antagligen flytta ihop efter vi har gått ut gymnasiet.
Som person är jag glad, stark och brukar tas som väldigt social och trevlig. Festar gör jag så ofta jag får chansen, men tyvär så har jag inte fyllt 18 än så det blir inte så hemskt mycket fest. Men vad ska man göra?
Jag hoppas ni får en lika fin helg som jag antagligen kommer att få, för i så fall kommer nu ha vääldigt trevligt.

Nej nu måste jag nog städa och sånt inför kvällen, blir ju förfest här och folket kommer vid klockan 4 ungefär.



// Thorbjörnsson

Lördagkväll, partyyy!


Idag är det äntligen den eftertraktade lördagen. Det brukar alltid hända något kul! Och idag känner jag på mig att jag kommer få hur kul som helst! Det är nämligen så att min klasskompis från första ring ska ha en fest. Och jag ska dit med några andra polare som jag också hade som klasspolare det året. Så det ska bli kul med lite nya människor istället för att bara tjata ut alla andra. Det är alltid kul att träffa nya kontakter!
Hur ska ni få er lördag att gå? :)



// Thorbjörnsson

Höstens oväder

Ja nu är det kväll igen. Usch vad tiden går snabbt. Men ibland kan det vara skönt också. Som till exempel mitt i veckorna, skolan går skitsnabbt. Sen nästa vecka så är vi lediga nästan hela tisdagen, sen onsdag till fredag. Verkligen ingenting man känner sig obekväm med.


Vad ska man göra nu i hösten kalla väder? Det blåser och är kallt. Men kan ju inte vara ute utan att frysa gumpen av sig! Sen brukar jag sitta ute och röka vattenpipa på kvällarna. Det är så sjukt avslappnande. Men det är väl snart slut med det också. Får snart ta in pipan, annars fryser den väl sönder.. Ingenting är bra med hösten, utom novemberlovet. Men ja, sen var väl det allt, eller?



// Thorbjörnsson

Rastlös, måste komma på något att göra NU!



Detta ska jag göra idag;
  • Jag ska nog in och träna med Robban och Kocke, blir i så fall hämtad av Kockes farsa mellan fyra och fem.
  • Efter det ska vi hem till mig, kanske Adam också kommer. Då blir det röka vattenpipa och dricka lite öl.
  • Sen ska vi ner till pizzerian och käka, sjukt sugen.




// Thorbjörnsson


HJÄLP!!

Usch nej nu har jag pillat med min design ett bra tag. Jag blir inte så nöjd, men framför allt så kan jag inte få den sista delen i samma färg som allt annat.. Hur gör man?!



// Thorbjörnsson

DET ÄR DRYGT!!

Bläää vad det är drygt att hålla på med design.. :(



// Thorbjörnsson

Någon med designtips?

Någon som kommer på någen bra design eller bra färgkombination? Kommentera gärna i så fall!



// Thorbjörnsson

Läs och kommentera

Hej!
Jag har varit medlem ett bra tag och inte skrivit så hemskt mycket på min blogg. Men nu hade jag tänkt att jag skulle dra igång den igen och vara lite mer aktiv! Sen ska man bara hitta på något att skriva om, men något sånt fixar sig alltid! Har ni några tips på vad ni brukar skriva om?
Ps! Designen är på väg!



// Thorbjörnsson

RSS 2.0