fuck me

Sämre än den sämsta

Nervig!!

Fy fan vad jag är nervös.. Vi har ju vår redovisning i morgon. Eller ja, halva klassen. Jag börjar kl 08.00. Alltså först ut. Kan dock vara jävligt skönt, ingen annan som har gjort det och dom har inga höga förväntningar på en. Sen efter 08.30 är jag HELT KLAR med dessa 10 veckorna i Danmark!! Så jävla skönt!!!!!!! Men som sagt, riktigt nervös.. Usch jag håller på att skaka i bitar!
Hoppas du mår bra <3

.....

Du gör inte så här, det händer bara inte! Jag ska sova och hoppas på att jag vaknar. Och om jag vaknar vill jag att det ska vara sommar och allting var en mardröm! För detta är inget liv. Må dåligt 24/7, utom när man pluggar. Men då mår man dåligt för andra saker, för att det inte går bra. Inget går bra. Jag kommer fucka hela redovisningen och slänga tio hela jävla veckor rent ut i helvetes skogarna! JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....

Det var ju positivt. Back down..

I wish

Jag önskar att jag kunde få dig att förstå hur mycket jag älskar dig, hur mycket jag känner för dig. Tänk nu att sitta hemma i eran soffa, kolla på en mysig film och ha Teddy imellan oss. Det är mitt liv <3

vart är du


.....

Vad händer..? Känns som om jag inte kan göra någonting.

Usch x2

Inte särskilt kul kväll igår.. Det ända som hände var at vi satt i våran soffa på Lantbrugsskolan. Hade inga pengar med mig så jag kunde inte köpa öl, ingen bra musik.. Nej det var inte kul  någonstans. Hoppas du hade det roligare.
Fy fan vad jag saknar dig Malin... Jag vill prata med dig, jag vill höras! Jag måste ha kontakt med dig =( Detta är riktigt jobbigt för mig.. =( Men det är det antagligen för dig också..
Love <3

Dig dig och bara dig..

Jag saknar dig så mycket så jag knappt vet var jag ska ta vägen.. Jag saknar din kontakt, jag saknar hela dig. Att kunna chatta med dig på msn.. ALLT! <3 Det gör inte saken bättre att ikväll är en riktig tråk-kväll och att jag inte har ätit någonting.. Vill bara ha dig här <3

You <3


Jag har abstinens.. =(

RSS 2.0