Lovely

Nu är älsklingen hemma :D Fast hon dissar mig på datan :O Minigolf vafan.. :)

BABY KOM HEM :D


Idag är det sista kvällen som jag tänker på att Malin är utomlands :) Hon kommer hem i morgon! :D För tillfället så sitter hon på flyget från san francisco till London. Och hon kommer att vara framme i London fem i åtta i morgon bitti. Sen blir det resa till sverige någon gång vid tio och sen är hon i SVEA 12.25 tror jag! :D:D:D Längtar som fan nu älskling!

Snart!

Nu är älsklingen på väg hem från hawaii! Hon har varai där i fem veckor, så saknar henne som tusan. Jag kan verkligen inte släppa henne med tanken!  Jag är så trött och jag vill bara mysa ner mig i hennes famn och somna nu.. Jag vill vill vill! Men på onsdag så händer det! :)

Snuffe <3

Nu ska jag sova godnatt älskling , glöm inte skriva mejlet :) <3<3


Utan dig hade jag famlat mig fram genom livet,
men med dig vid min sida skulle jag kunna hitta genom det mörkaste vatten hur lätt som helst <3

MEH


Jaha, satt precis och chattad med Malin via skype. Hips vips var hon offline och svarar inte på mina sms; VAR ÄR DU?!
Jag var ju inte klar med att dissa dig och försöka vara så söt jag bara kunde. Plus att du ska ju ner till stranden och köpcentret typ nu, så kan du inte komma in innan? :(  Aja, du kan väl ialf skriva ett mejl innan du går och lägger dig ikväll, hade varit jättemysigt att ha något att vakna till snuffe :)

Loooove you MALIN <3<3<3<3<3

Palla

Hejhej :) NU har jag äntligen fått tillbaka mitt lösenord av min flickvän som har gjort om bloggen. Kan börja skriva igen nu :D

RSS 2.0