badfadbads

Jag vet inte..

glöm inte bort att jag är värdelös, värdelös

helt slut. För tillfället känns det inte som om något mer kan gå fel. Jag hatar mig själv, jag hatar bilder, du hatar mig, jag saknar dig.. Jag vet fan inte vad jag ska göra, helt alvarligt.. jag vet inte vad jag ska göra.. Du är bra att prata med när du är själv. det är du. men sen när du är med kompisar så blir du annan. du bara skrattar och tänker inte på hur jag kan ta det. jag kände mig bara sjukt i vägen och grymt onödig, precis som om jag inte behövs.. Och vem vet, du kanske inte tycker jag behövs.. Eller jo det vet jag egentligen att du tycker, men det känns inte så för tillfället. och det är kanske mitt fel.. förlåt at jag misstolkade bilden, men det såg faktiskt ut som nått annat. men i efterhand så märker man att man kan tolka fel också.
sen var det kanske inte rätt tillfälle för dig att snacka heller.. du verkade rätt så lättretad. men det är nog mitt fel det också. precis som det är mitt fel att vi inte är tillsammans längre, och kanske inte blir heller. jag vet att du har sagt att det inte är det, men nu märker jag att även om jag har ändrat på mig, för det har jag, så kanske jag inte räcker till för dig ändå.

jag är inte tillräcklig helt enkelt. nej nu skulle jag kunna gå bort på fotbollsplanen och lägga mig i gräset och tänka på dom där 20 meterna. för jag känner mig så hemskt jävla onödig i världen. där satte jag nog huvudet på spiken. det är nog vad jag vill få fram. jag har ingen nytta i världen. allting hade bara varit bättre om jag inte fanns. och detta säger jag inte för  du ska tycka synd om mig. verkligen inte.detta säger jag för min egen skull. det brukar hjälpa att skriva lite. brukar må bättre. men idag hjälper det inte ett skit. allting blir bara värre. jag hatar det. jag hatar mig själv. jag älskar dig.

och en av de värre sakerna är att jag tror dina vänner tycker att jag verkar vara en idiot. dom tycker säkert bara jag är tjatig och hjälper dig gärna att bli av med mig. säger saker om mig som jag inte hör och sånt. det är den uppfattningen jag fick när vi pratade och jag behövde kontakt medan du skrattade med dina polare. du tänker säkert att det inte är dig jag ska ringa om jag behöver kontakt. men vem ska jag annars ringa? jag har inte någon. plus att det var dig det handlade om nu.. och till sist vill jag bara be om ursäkt för att jag blev till och att du kanske tycker denna texten är töntig och kommer ifrågasätta den ikväll om du läst den. men det är såhär jag mår, och det är bara du som vet om det.

Just do it

Jag sitter hemma och har skittråkigt.. Har ingenting att göra, Tobbe är på avslutningsmiddag och ja.. Ingenting som sagt.. Bara skjut mig!

Vad ska man säga?

Ja nu sitter man här igen och känner sig fett uttråkad och ensam.. Vad ska man göra med livet..? Vilket liv btw? Nej jag känner mig riktigt misslyckad nu, eller aa som vanlligt får jag väl säga. Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag vill göra eller hur jag vill någonting ska vara. Eller nja, där ljög jag ju. Det finns ju en grej jag vet hur jag vill ha. Men det kan jag ju inte påverka. Nej för tillfället suger nog det mesta..

SRF

Har satt upp tältet i Norje nu. Fa vad kul det ska bli med swedenrock!!!! Synd bara att du inte kunde följa med, för det hade varit asroligt!! :D:D <3

RSS 2.0